Konekta zet uw werk in de steigers

Bij Konekta Group zitten we nooit stil. We zijn onze opdrachtgevers 24 uur per dag en 7 dagen per week van dienst. Ook op het gebied van steigerbouw! Een nieuwe specialisatie waarbij onze vaklieden letterlijk met kop en schouders boven de rest uitsteken.

Veilige steigerbouw

Het opbouwen van steigers, dat doen we veilig én gecertificeerd! Onze vaklieden volgen een deskundige cursus op onze eigen trainingslocaties (in binnen- of buitenland) voordat ze in het veld worden ingezet. Veiligheid staat bij Konekta Group dan ook hoog in het vaandel. Wij stomen onze mensen klaar voor het échte werk!

Steigerbouw op maat

Bent u op zoek naar de specialist op het gebied van steigerbouw in de regio Zuid-Holland? U heeft ons gevonden! Konekta Group verzorgt steigerbouw in de bouw, industrie én offshore. Of het nu gaat om steigerbouw voor hijskranen, scheepsbouw, renovatie- of restauratieprojecten, verbouwingen, evenementen of speciale projecten, Konekta Group levert voor elk project hoogwaardig geschoold personeel.

Mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via telnr. 088 – 015 0600 of stuur een e-mail naar info@konektagroup.com.

Konekta Group Steigerbouw Zuid Holland Specialisatie

Leave a Reply