Hé bouwprofessional, je bent een held!

Op 23 november is het de Dag van de Bouwprofessional: een dag voor de vergeten helden van de bouw! Dingen bouwen, dat is niet makkelijk. Wie een huis vanuit het niets kan bouwen, of een elektriciteitsnetwerk kan aanleggen zonder zichzelf een optater te geven, die heeft het goed voor elkaar. Bouwen moet je door vaklui laten doen – wat we onder andere leren op de Dag van de Bouwprofessional. Deze speciale dag is in het leven geroepen door Bosch, de fabrikant van bouwgereedschap. Het doel is om iedereen die (semi-)professioneel met bouw en constructie bezig is in het zonnetje te zetten. (1)

Als specialist op het gebied van gekwalificeerd personeel in onder meer de bouwsector, kan Konekta Group deze dag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Wij zijn enorm trots op onze bouwprofs én dat mag gezegd worden! Voor dag en dauw en in weer en wind zetten zij alles op alles. Van stalen constructies tot kunstwerken van hout en van badkamer tot klimpark – de bouwprofessionals maken het allemaal mogelijk. Hartelijk bedankt namens ons én de rest van Nederland! (2)

| Wist je dat Konekta beschikt over een eigen opleidingscentrum?

Bij Konekta leggen wij letterlijk zelf de fundering voor goed, gekwalificeerd bouwpersoneel. Wil jij ook je vaardigheden verbeteren? Neem contact met ons op! Wij geven jou de kans om een goede vakman óf -vrouw te worden. Samen bouwen we verder!

Bronnen:
(1) Dag van de Bouwprofessional, Fijne dag van. Geraadpleegd op vrijdag 23 november.
(2) Dag van de Bouwprofessional, Bosch. Geraadpleegd op vrijdag 23 november.

Leave a Reply